Joyn, dé tool voor lokale handelaars die willen groeien

 

Lokale handelaars vormen het hart van onze steden en gemeenten. Daarom ondersteunen we al meer dan 7500 lokale handelaars met het Joyn-pakket.

Met de digitale klantenkaart van Joyn beloon je trouwe klanten én breng je meer mensen naar je zaak! Ontdek hieronder enkele van de belangrijkste voordelen van Joyn voor lokale handelaars.

Schrijf je zaak in voor het Joyn-netwerk:

Screen Shot 2018-04-19 at 15.24.20

2 miljoen gebruikers binnen handbereik

Dankzij de Joyn-app of -klantenkaart gebruiken je klanten één systeem bij verschillende handelaars en sparen ze toch bij elke zaak apart. Joyn is momenteel het grootste netwerk van lokale handelaars in België.

Al 7.500 handelaars hebben zich aangesloten en staan vandaag dankzij Joyn in contact met meer dan 2 miljoen consumenten die op zoek zijn naar nieuwe lokale ervaringen.

Wheel-of-Joyn---NL

De marketingtool voor jouw zaak

Het is van cruciaal belang om je vaste klanten te behouden, maar ook om je minder trouwe klanten regelmatig terug te laten keren.

Dankzij het Joyn-getrouwheidsprogramma beloon je trouwe klanten met je digitale klantenkaart en breng je meer mensen naar je zaak met coupons en acties. Het handelaarsportaal geeft jou inzicht in je klanten en hun koopgedrag. Zo is het mogelijk om zelf je marketing in handen te nemen en je aanbod en promoties op hen af te stemmen.

Bovendien heeft Joyn een hulplijn ter beschikking waar je terecht kunt voor al je marketinggerelateerde vragen en je bent welkom op onze maandelijkse opleidingen in je regio.

Klaar om met Joyn je klantenbestand uit te bouwen?

Schrijf je hier in en geniet van de volgende voordelen:

  • Online visibiliteit

  • Een QR-code gelinkt aan jouw zaak in de Joyn-app

  • Een handelaarsportaal met een eigen profiel, statistieken en een geavanceerd e-mailprogramma met 2 standaard campagnes/maand, een verjaardagscampagne en een remindercampagne

  • Een Facebook-integratie met je eigen Facebook-pagina

  • Een GDPR-conform databeheer

  • Toegang tot gratis opleidingen rond het inzetten van Facebook, Google, Youtube en digitale advertenties voor jouw zaak