Joyn Marketing Class opleidingen voor handelaars

Schrijf je nu in

De Joyn Marketing Class opleidingen zijn ideaal om als lokale handelaar aan de slag te gaan met online promotie voor jouw zaak. Als lid van Joyn kan je deze opleidingen gratis bijwonen.

shutterstock_568069594

Bereik je klanten met een Facebookpagina

Elke handelaar kan zelf een Facebookpagina aanmaken. Maar wat moet je posten? Hoe organiseer je een Facebookwedstrijd? En wat met klanten die een vraag stellen? In deze opleiding leer je Facebook inplannen in je dagelijkse routine. Naast het praktisch gebruik van de mogelijkheden voor handelaars, leer je in deze opleiding ook hoe je best met je klanten communiceert. Met of zonder emoticons!

Schrijf je nu in

shutterstock_427336807kopie

Instagram als promotiekanaal

De app met de leuke filtertjes is een dagelijkse verslaving voor veel smartphonegebruikers. Net daarom is het interessant om jouw zaak via dit kanaal in beeld te brengen. Maar wat moet je fotograferen? Welke hashtags zijn relevant? En hoe maak je een account populair? Je leert in deze opleiding de basisregels van fotografie, een contentkalender opstellen en de omgangsregels met jouw fans.

Schrijf je nu in

opleiding foto2

Online adverteren voor beginners

Zelfs met een klein budget kan je grote resultaten boeken, als je maar het juiste doelpubliek bereikt met je eigen online advertenties. Maar hoe maak je nu zo een Google Adwords account? En hoe verdeel je best je budget? Kan je dan ook op Facebook of Youtube adverteren? Je leert om zelf aan de slag te gaan met deze tools, maar ook de trucjes om je ding te doen met weinig woorden komen aan bod. Na deze opleiding zorg je zelf voor de populariteit van je website of Facebookpagina.

Schrijf je nu in

opleiding foto3

Een website bouwen die scoort op Google

Een website hoeft niet duur te zijn. Vroeger moest je dit uitbesteden aan een webbouwer, waardoor je voor elke aanpassing moest betalen. Vandaag kan je zelf aan de slag met een platform als Wordpress. Maar welke pagina’s moet je op je website zetten? Hoe zorg je dat je goed scoort in Google? En waar haal je foto’s en teksten vandaan? Stap voor stap tonen we jou hoe deze online platformen werken zodat je de juiste keuze kunt maken. Zo kan je zelf een knaller van een website bouwen.

Schrijf je nu in

opleiding foto4

Bonus: e-mailmarketing met Joyn

Aansluitend bij elke opleiding voorzien we een workshop waarin we jou leren omgaan met het Joyn-platform. In jouw eigen Joyn-handelaarsportaal stel je een efficiënte e-mailcampagne op. We tonen welke teksten goed werken en welke niet. Zo kan je dit makkelijk in jouw zaak toepassen. Je leert ook hoe je de resultaten kunt opvolgen in jouw portaal en hoe je met coupons je omzet kunt verhogen.

Deze workshop is optioneel. Je kunt gerust vroeger vertrekken als je hierin geen interesse hebt.

Schrijf je nu in

Wij houden je via e-mail op de hoogte van de datums en locaties van nieuwe opleidingen.